TV-sztárok

Sütő Enikő: „Fenyő János családjának menekülnie kellett”

Talán hamarosan kiderül, ki volt a megbízója Fenyő János gyilkosának. Azt azonban, hogy miként élte túl, és dolgozta fel a tragédiát a család, eddig nem tudtunk. Sütő Enikő viszont igen.

20 éve történt, de az elmúlt hetekben ismát előkerült Fenyő János neve, és a megdöbbentő gyilkosság újabb részletei láttak napvilágot. Miközben egyre több mindenre derült fény, nemigen hallani arról, hogy mi lett Fenyő özvegyével, Kristyán Judittal és a családdal. 

Fenyő Jánossal egy fotózáson ismerkedtek meg, és miután összeköltöztek, az egykori modell teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, legtöbb ismerősével megszakadt a kapcsolata. Kislányuk 1994-ben született meg, fiuk négy évvel később, de ezt már Fenyő János nem érhette meg. Kristyán Judit amerikai évek után a hvg.hu 2016 decemberi értesülései szerint egy kis svájci faluban, a nyilvánosság elől visszavonultan él. Legutóbb 2010-ben került be a leggazdagabb magyarok közé, 11 milliárd forinttal. Most Sütő Enikő mesélt arról, hogyan élnek, és hogyan éltek az elmúlt húsz évben, mivel a gyilkosság után menekülniük kellett. Szerencsére akadtak emberek, akik lojálisak voltak Fenyőhöz, mert kevesekben lehetett megbízni, és nem lehetett tudni: veszélyben vannak-e az örökösök.

„Egy biztos, Juci János elvesztése óta csak a gyerekeinek él. Néha titokban hazalátogatott, és voltak nagyon nehéz időszakai, de az anyaság felelőssége minden mélyponton átsegítette” – mesélte Enikő a Story magazinnak, ahol nem csak Judit életéről, de arról is beszámolt, mit gondol a gyilkossági ügy váratlan fordulatairól. 

A Story magazinban Sütő enikő részletesen mesél Fenyő Jánosékról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top