TV-sztárok

Döntött a bíróság Kovács Patrícia válásáról

A színésznő és férje kilenc év után váltak el, miután Kovács Patríciát megcsalta párja.

Tavaly nyáron derült ki, hogy Kovács Patrícia és Gusztos Péter házassága zátonyra futott. A pár annak ellenére döntött a szakítás mellett, hogy tudták, négyéves kislányuknak legalább olyan nehéz lesz, mint nekik.

Kovácsék azonban békében váltak el, és kislányuk, Hanna nevelésén kívül közös vállakozásukban is együtt dolgoznak. „Az, hogy mi a szülei vagyunk és szeretjük, egy csapatként létezünk Hanna életében, nem változott. Ez biztonságot ad neki, teljesen kiegyensúlyozottak vagyunk így mindhárman” – mondta a színésznő a Borsnak.

Gusztos Péter és Kovács Patrícia

Ezt Hanna apukája is megerősíti. „Az volt a célunk, hogy úgy csináljuk végig ezt az egész válást, hogy ő a lehető legkevesebbet érezze meg belőle. Nyilván Hanna is észleli a változást, a szétköltözést, de a konfliktusunkból semmit nem kapott, egyikünk szájából sem hallott soha egy rossz szót sem a másikra” – mondta Gusztos Péter, aki állítása szerint megcsalta Kovács Patríciát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top