TV-sztárok

Tóth Vera mellbimbóira ébredtünk

Tóth Vera egyre merészebb fotókat posztol a közösségi oldalára – most olyannyira messzire ment, hogy még melltartót sem vett a fehér topja alá.

Tóth Vera most már tényleg nagyon jól néz ki, és ezt nem rest megmutatni. Az énekesnő nemrég Barcelonában pihent, most már azonban belevágott a munkába. Tóth Vera sokat mutató fotót osztott meg hajnalban: bár a háttérben alvó kutyára hívta fel a figyelmet a kép leírásában, a rajongóknak – a kommentek alapján – mégsem az öleben akadt meg a tekintetük. 

„Míg én magamat szelfizem, kutya típusú alvási van a háttérben” – írta a fotóhoz Tóth Vera. „Hát én ugye nőbül vagyok… De vhogy nem vettem észre a kutyát” – írta az egyik hozzászóló, ami sokatmondó, hiszen mégis csak egy nőről van szó. Legelőször talán az tűnik fel a képen, hogy az énekesnő nem visel melltartót, emellett pedig egy nagyon rövid sortot húzott magára, ami egyébként elég jól áll neki, szó se róla…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top