TV-sztárok

Tóth Andi: Ádám szöges ellentéte a férfiideálomnak

Először nyilatkozott kapcsolatukról Tóth Andi és Szabó Ádám, de talán jobban átgondolhatták volna a szavaikat.

Napokkal ezelőtt vállalta fel szerelmét Tóth Andi és Szabó Ádám. A Nagy Duett két énekesét már hónapokkal ezelőtt „összeboronálták”, de akkor még mindent tagadtak. Most az is kiderült, miért: a fiatalok nem akarták, hogy róluk szóljon a műsor, amíg versenyben vannak. Szabó Ádámék kiesésével ez az akadály is elhárult.

„A Nagy Duett előtt még nem gondoltuk úgy, hogy ez annyira komoly, hogy már be kellene harangozni, a műsor közben pedig nem szerettük volna, ha bármi is erről szól. Ezért vártunk, hogy véget érjen mindkettőnk számára a szereplés. Amikor decemberben hazajöttem a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorból, akkor kezdődött minden” – árulta el a Borsnak Tóth Andi.

„Hónapokon át ostromoltam Andit, nagyon szerettem volna, hogy az enyém legyen. Nem érdekelt, hogy ő most a legkapósabb lány az országban, az sem érdekelt, ki udvarol neki, én csak kettőnk­re koncentráltam. És sikerült” – tette hozzá nevetve Szabó Ádám.

Az énekesek évek óta ismerik egymást, nagyon jó barátok, de Andi sosem gondolta, hogy ennél több is kialakulhat köztük. „Vicces, mert tényleg szöges ellentéte az ideálomnak” – mondja a lány, aki egy idősebb, ráadásul nem is zenész férfit képzelt maga mellé.

Az ifjú pár azt is elárulta hogy még nem költöztek össze, de minennap találkoznak, és jelenleg egy hoszabb nyaralást terveznek Dél-Európába, hogy kipihenjék a Nagy Duett fáradalmait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top