TV-sztárok

Ennyibe kerülhet, ha Tusup el akarja tüntetni a Katinkára emlékeztető tetoválásokat

Drága és hosszadalmas a lézeres kezelés.

Alig néhány hete jelentették csak be, hogy megpróbálják helyrehozni házasságukat, a múlt héten ismét szakított egymással Hosszú Katinka és Shane Tusup, ráadásul ezúttal úgy tűnik, végleg.

Az amerikai edző előszeretettel varratta magára Katinkával közös emlékeit: a jobb vállán például Katinka neve, a balon házasságuk dátuma szerepel, de magára tetováltatta többek között két világcsúcs idejét, illetve olimpikonunk beceneve, az Iron Lady is felkerült a bicepszére. A Blikk most kiszámolta, mennyi időbe telne, és mennyi pénzbe kerülne, ha Tusup minden Hosszú Katinkára emlékeztető tetoválást el szeretne tüntetni a testéről.

Az árak helyenként, klinikánként változnak. Szerintem ennyi minta eltávolítása a méreteiket és a kezelések alkalmát beleszámítva 500 ezer és 1 millió forint közötti összegbe kerülne

– mondta a lapnak egy szakember, aki azt is elárulta, hogy a lézeres tetováláseltávolító kezeléseket rendszerint négy- vagy hathetente tartják, de olyan is van, hogy többet kell várni két alkalom között. Ha Tusup meg szeretne szabadulni a Katinkával kapcsolatos összes tetoválásától, az akár két évig is eltarthat majd.

A lézeres kezelés lényege, hogy hőt vezetnek a bőrben lévő festékbe, ezzel az immunsejtek számára bekebelezhető nagyságúra „robbantva” szét a tetoválást – írja a lap.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top