TV-sztárok

10 éve és most: Vajna Tímea, Sarka Kata és Rogán Cecília a régi képeken még egész mások

Igazi csodaszámba megy, ha valakinek sikerül megállítania az időt, és nem változik egy évtized alatt. Vajna Tímea, Sarka Kata és Rogán Cecília átalakulása pedig elég látványos.

Mielőtt megmutatnánk a fotókat, leszögeznénk a történelmi hűség kedvéért, hogy nem mindegyik kép pontosan 10 éves. Rogán Cecíliáról 2007–2008-ban, Vajna Tímeáról pedig 2009-ben készültek ezek a felvételek. Ami viszont mindben közös, hogy akkoriban még leginkább XY barátnőjeként/párjaként/kedveseként emlegettük mindhármukat, azóta viszont már tudjuk a nevüket.

Ez az egész amúgy Vajna Tímea tegnapi képéről ugrott be nekünk, és az is, hogy mennyire megváltozott a három nő egy évtized alatt:

Vajna Tímea Instastory-képe a Sarka Katával és Rogán Cecíliával közös edzésről

Sarka Kata és Rogán Cecília közös biznisze, a Magyarország Szépe miatt amúgy is sok időt tölt együtt, és a rendezvényre is együtt edzenek, erről korábban is megosztottak már képeket. Vajna Tímea és Sarka barátságáról eddig leginkább a szépségkirálynős műsorok utáni gratulációk kapcsán volt szó a hírekben. Na meg készültek róluk közös képek: az első 2011-ben, a második négy évvel későbbi. 

De akkor jöjjön, amit ígértünk.

Akkor és most: Sarka Kata, Rogán Cecília és Vajna Tímea

Akkor és most: Sarka Kata, Rogán Cecília és Vajna Tímea (fotók: Smag Archív; Instagram/Vajna Tímea)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top