nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Tilos gyerekkel érkezni Luxus Vivien esküvőjére

Tilos gyerekkel érkezni Luxus Vivien esküvőjére

Vasvári Vivien kemény előszűrésnek veti alá a násznépet, kitiltotta ugyanis az összes gyereket a menyegzőről.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Vészesen közeledik Luxus Vivien esküvője: a július végi eseményre már a meghívók is kimentek, melyekben egy furcsa kitétel szerepel. A házasodó pár ugyanis más csemetét nem lát szívesen a saját két gyermekén kívül. Vasvári Vivien szerint ennek praktikus okai vannak.

Vasvári Vivien és a kislánya, Ariane

„Ha gyerekek vannak egy ilyen bulin, úgy vettem észre, nem tud igazán jól szórakozni a násznép. Tény, vagy rájuk kell figyelni ilyenkor, vagy arra, hogy korán indulnia kell a szülőknek. Ezért már a meghívóban kikötöttük, hogy senki nem hozhatja a gyerekeit. Szerintem ez így van rendjén” – fejtegette a Blikknek a fiatal anyuka, aki saját kisfiát és kislányát is lepasszolja majd a bébiszitternek a szertartás után.

Vivien második gyermeke egy hónapja született meg Miamiban, és az esküvő előtt még meg is keresztelik a kis Edwardot, de információnk szerint az nem egy tizenötmillió forintos buli lesz – a lagzival ellentétben.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon