TV-sztárok

Szabó Győző a családjáról: ,,Ha együtt tudunk lenni, az kisebbfajta csoda”

Szabó Győző és Rezes Judit is rengeteget dolgoznak, így a színész szerint csodaszámba megy, ha végre együtt tudnak tölteni egy kis időt.

Felhőtlen szórakozásban volt része Som-Balogh Edina, Gáspár Laci és Szabó Győző családjának. A sztárok és gyerkőceik a Minimax gyermeknapon töltötték a vasárnapot, és ha már ott voltak, hatalmas gyermekbulit csaptak. A gyerekek és szüleik hamar egymásra hangolódtak, és nagyon élvezték a forgatagot.

,,A gyereknap nagyon fontos nekünk. Mindig kitalálunk valami programot, és kapnak egy kis ajándékot is a gyerekek. Ez a nap tényleg róluk szól. Tavaly vonatozni voltunk, ma délelőtt hajókáztunk, aztán eljöttünk ide, és nagyon élvezzük a programokat!” – mondta Gáspár Laci.

Az énekes mellett Szabó Győzőék is részt vettek a gyermeknapi délutánon. A színész kisfiával, Misivel érkezett. ,,Misi anyukájával mindketten nagyon sokat dolgozunk, ezért az, hogy együtt tudunk lenni itt, kisebbfajta csoda. Ez már önmagában is ajándék, de ezt leszámítva nálunk aztán tényleg mindennap gyereknap van.  Én nagyon szeretem a gyerekeimet, szeretünk együtt lenni, és nagyon szeretek játszani is. Szerintem nagyon fontos, hogy minden pillanatot megéljünk együtt, most is nagyon jól érezzük magunkat” – magyarázta Szabó Győző

Som-Balogh Edina is kisfiával, Noellel látogatott ki az eseményre. ,,Lilike sajnos lebetegedett, így ma csak ketten tudunk gyereknapozni. Egyébként mi nagyon szeretjük a gyereknapot és komolyan is vesszük. Eddig egyszer sem hagytuk ki, Noelt mindig elvittük majálisra, vagy valami más gyereknapi programra. Szentendrén lakunk, ahol általában nagyon jó rendezvények vannak: sétálgatni szoktunk a Duna-parton, Noel mindig körhintázik, és természetesen egy kis meglepetéssel is mindig kedveskedünk mindkettőjüknek” – mesélte Som-Balogh Edina.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top