TV-sztárok

Morbid teória VV Fanni eltűnéséről

Egy névtelen informátor arról számolt be, gyomorforgató módon tüntethette el gyilkosa VV Fanni holttestét.

VV Fanni eltűnése óta közel fél év telt el, és a hatóság láthatóan nincs közelebb a rejtélyes ügy megoldásához. Annyi biztos, hogy a korábbi valóságshow-szereplőt XIII. kerületi albérletéből hurcolta el a jelenleg is előzetesben ülő vádlott, de a fiatal lány további sorsa ismeretlen. A rendőrség abban sem biztos, hogy VV Fanni életben volt-e, mikor elvitték lakásából, de az ügyet gyilkosságként kezelik.

VV Fanni

Fanni családjának ügyvédjét nemrég egy névtelen informátor azzal kereste meg: tudja, hogyan tüntethették el a lány holttestét. „Azt állítja, tudomása van arról, hogy azon a végzetes novemberi napon a lehetséges gyilkos felhívott valakit telefonon, és segítséget kért, hogy miként tüntesse el a lány holttestét. Tanácsadója azt javasolta, hogy vigye ki az erdőbe, még azt is megjelölte, hogy melyik vadászles közelébe tegye le az élettelen testet. Valószínűleg tapasztalt erdőjáró vagy vadász lehet, mert még arra is volt gondja, hogy kukoricát vetessen az elkövetővel, és azt helyezze el Fanni közelében. Erre azért volt szükség, hogy a télen már amúgy is kiéhezett vaddisznók könnyebben szagot fogjanak” – mesélte a Blikknek az ügyvéd a megdöbbentő teóriát.

A lap felidézi, hogy a rendőrség kereste Fanni holttestét a veszprémi erdőben, és bár nem jártak sikerrel, a felvetés nem biztos, hogy minden alapot nélkülöz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top