TV-sztárok

Mégis jut elég vér Szűcs Judith agyába

Az énekesnő gyerekkora óta gyakran szédül, émelyeg. Sokáig nem tudta mihez kötni a sűrűn előforduló tüneteket, amíg egy szakember rá nem világított a probléma valódi okára.

Szűcs Judithról múlt héten jelent meg egy hetilapban, hogy régóta betegséggel küzd: nem jut az agyába elég vér. Az énekesnő elmondása szerint akkor derült fényt az okára, amikor megszületett a lánya, Timi. Az orvosok elmondták neki, hogy az ötös és a hatos csigolyája összecsúszik, elzárva a nyaki eret, ennek következtében szédül. Szűcs Judith kiakadt a hangzatos címlap címen, ezért ma a Mokkában magyarázta meg, hogy valójában mit is mondott. 

„Nagyon rosszul mehet az újságoknak, ha ilyen főcímeket adnak egy ártatlan cikknek. Meginterjúvolt engem valaki, az érdekelte, hogy gyerekkoromban mi volt. A cikket engedélyeztem, hiszen abban helytálló volt a mondat” – mondta a műsorban Szűcs Judith, aki azt is tisztázta, hogy nincsen semmi baja, ez butaság. 

Szűcs Judith a Mokkában magyarázta el, mi is van vele valójában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top