TV-sztárok

Keveházi Krisztinának nagy fájdalmai vannak, kiderül, műtik-e

Keveházi Krisztina elmondta, hogy a korábbi extrém terhelés miatt nagy fájdalmai vannak a lábában, a műtét pedig – egyelőre úgy tűnik – nem javítana az állapotán. A balettművész elmondta, hogy néhány héten belül eldől, folytatja-e a karrierjét.

Legutóbb Keveházi Krisztina és Szabó Ádám esett ki A Nagy Duettből. Az utóbbi hetekben a balettművész már sérüléssel bajlódott, amit a sorozat ideje alatt nem akart megműttetni, de most úgy tűnik, muszáj lesz. Keveházi Krisztina mégis gondolkozik rajta, hiszen lehet, hogy az operáció nem javítana az állapotán. Ez pedig lehet, hogy a karrierjébe kerül. 

,,A jobb lábam régóta le van sérülve, sok szteroidot és injekciót kaptam bele, aminek a hatására szövetelhalás van benne. Operálni lehetne, de utána már nem tudnám úgy terhelni, sőt, azt mondják az orvosok, hogy nagyobb baj is lehetne. (…) Most nem vagyok aktív, mert otthon voltam a picivel, most kellene visszaállnom. Elkezdtem visszaerősíteni, 4-5 nap után már nem tudtam ráállni” – mesélte Keveházi Krisztina, aki a jövőjéről is szót ejtett. 

Még a héten elmegyek egy másik orvoshoz, bár már voltam kettőnél, eddig mindenki azt mondta, hogy azt a terhelést, amit én szeretnék, 60-70%, hogy nem fogom bírni. (…) Szerencsére azt mondhatom, hogy minden olyan szerepet eltáncoltam már, amit szerettem volna, így három gyerek után azt mondhatom, hogy el kell köszönjek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top