TV-sztárok

Rubint Réka: „16 év házasság után is lángol köztünk a tűz”

Schobert Norbi és Rubint Réka több mint másfél évtizede élnek boldog házasságban. A fitneszlady szerint az a legfontosabb, hogy kettesben is töltsenek elég időt.

Rubint Réka és Schobert Norbert az ország legfittebb párja. Rengeteg elfoglaltság és három gyermek mellett azonban nem könnyű életben tartani szerelmük tüzét. Ám Rubint Réka elárulta, ők hogyan találnak alkalmat rá, hogy időt szakítsanak egymásra és kapcsolatukra.

„16 év házasság után is elmondhatom, hogy lángol köztünk a tűz. Ezért azonban mindennap tenni kell, mert ha nem őrizzük, vigyázunk rá, könnyen kialudhat. Rengeteget dolgozunk mindketten, mégis igyekszünk napközben is találkozni, együtt ebédelni, vagy közösen tölteni egy kis időt. Három iskolás gyermek szüleiként sem szabad soha figyelmen kívül hagyni, hogy mi nemcsak apa és anya vagyunk, hanem egymás társai, szerelmei is. A délutánok és az esték mindig a gyerekekről szólnak. Így hétköznap kevésbé szoktunk eljárni otthonról, ilyenkor többnyire ötösben töltjük az időt. Szerintem egy szerelem csak úgy működik, ha mindennap teszel érte, figyelsz a másikra, és támogatod. Egy jó kapcsolatban a másik fél a legjobb barátod, a társad és partnered is mindenben. Nincs olyan napunk, hogy ne lepjük meg valamivel a másikat egy kedves, szerelmes üzenettel, egy csokor virággal vagy éppen egymás kedvenc ételével” – mondta el Rubint Réka.

Hamarosan megtudjuk, ki lesz a Joy SMA legkedveltebb szerelmespárja. Rubint Rékáék mellett többek között Kulcsár Edináékat is jelölték. A modell és párja, Csuti, életük legboldogabb időszakát élik, hamarosan megszületik első gyermekük. Mind a ketten rendkívül elfoglaltak, viszont sokszor dolgoznak együtt, így ritkán kell egymástól külön lenniük. Edina elmondta, szabad idejükben hogyan szeretnek kikapcsolódni, tanácsai mellett pedig azt is elárulta, mi az, amit a legjobban szeret párjában.

Fotó: Jakab Krisztina

„Szerencsések vagyunk, mert sokszor dolgozunk együtt, és azt kell mondanom, nagyon jó párost alkotunk a munkában is. Emellett persze igyekszünk közösségi életet is élni, ami általában a baráti meccsnézésben teljesedik ki. A másik gyengénk a filmek, nagyon nagy mozirajongók vagyunk” – árulta el Edina, aki azt is elmondta, mitől működik jól kapcsolatuk. „A tűz fenntartása közös feladat, és erre igyekszünk mind a ketten odafigyelni. Akár apróságokkal, de mindketten szeretjük a másik tudtára adni azt, hogy mennyire fontos számunkra. Csuti igazi gavallér, rengetegszer bókol nekem, és mindig, mindenben támogat” – mondta Kulcsár Edina.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top