nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Cinthya Dictator: „Pszichiátriai kezelésen vettem részt”

Cinthya Dictator: „Pszichiátriai kezelésen vettem részt”

Cinthya Dictator legújabb vlogjában arról vallott, hogy nemrég pszichiátrián kezelték, hiszen elmondása szerint elérte a pontot, ahonnan egyedül nincs visszaút.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Cinthya Dictatort megviselte a szakítás, egy időre teljesen kivonult a médiából, nem lehetett hallani róla. Ezután pedig azért nem láthattuk, mert az iskolai elfoglaltságai miatt nem nagyon mutatta meg magát. Cinthyáról nemrég rémisztő képek jelentek meg, a rajongók aggódtak, de végül kiderült, hogy csak egy tévésorozat reklámarca lett. Aztán arról beszélt mindenki, hogy Cinthyánál kiújult a rák, de ezt a fotós cáfolta. Most elárulta, az utóbbi hónapok eseményei annyira mélyre taszították, hogy úgy érezte, egyedül nincs visszaút. 

„Öt hónappal ezelőtt pszichiátriai kezelésen vettem részt” – árulta el a vlogján Cinthya Dictator.

Azért, mert a szorongásaim olyan szinten elhatalmasodtak felettem, hogy nem tudtam már kontrollálni őket, ezért befeküdtem a kórházba. Nagyon jól tettem, mert van az a pont, amikor már nem tudjuk megoldani egyedül, hanem szükség van külső segítségre

– mondta a fotós, aki azt is megosztotta a nézőkkel, hogy az orvosok mellett a családjára, a barátaira és a tanáraira is számíthatott. 

Megosztás Facebookon