TV-sztárok

Csősz Bogi kérésére Yvonne is bevállalta

Ha kell, Csősz Boglárka sok mindent hajlandó bevállalni, és most jólesett neki, hogy a Feleségek luxuskivitelben másik szereplője, Yvonne is csatlakozott hozzá.

A Feleségek luxuskivitelben mai adásában Csősz Boglárkát felkéri a rendezője, hogy gyakoroljon a filmforgatások miatt, és ezúttal nem szeretne egyedül menni. Bogi így a szerinte leginkább strapabíró lányt, Yvonne-t hívja magával, mert sportos, nem hisztizik, és szerinte élvezné ezt a kihívást.

A VIASAT 3 ma esti adásából kiderül, hogy Yvonne szívesen vállalta a felkérést, mert szeretne a saját komfortzónájából kilépni. De azért a lovaglás sem ment minden zökkenő nélkül, ahogy az már várható volt. 

Megnézem
Összes kép (4)

Ott, a helyszínen derült ki, hogy Boginak a szobalány nem a hosszú, hanem a rövid szárú és magas sarkú csizmáját csomagolja el, így ő abban edz, ami külön kihívás. Ennek ellenére a színésznő nagyon lelkes, már alig várja, hogy dolgoztassák. 

„Olyan vagyok, mint egy jó ló” – jegyzi meg. Azt is elárulja, hogy nagyon szereti a katonás férfiakat, mert velük tud jól együtt dolgozni, és a trénerük szerencsére éppen ilyen. Hogyan alakul a két lány kiruccanása, lesznek-e konfliktusok – kiderül a mai adásból.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top