TV-sztárok

Bajor özvegyével ünnepelte születésnapját Gálvölgyi János

Váratlan vendég toppant be Gálvölgyi János hetvenedik születésnapi partijára.

Méltó módon, illusztris társaságban ünnepelte hetvenedik születésnapját Gálvölgyi János. A Játékszín egy egész estet szentelt a művésznek, aki előbb a színpadon, majd a kulisszák mögött szórakoztatta rajongóit történeteivel, és fogadta a gratulációkat.

A Játékszín művészbüféjében tartott tortavágásra pedig megérkezett Gálvölgyi országos barátjának, a 2014-ben elhunyt Bajor Imrének özvegye, Ildikó is. Az asszony évek óta nem jelent meg a nyilvánosság előtt, így nem kis meglepetést okozott, mikor beállított az ünnepre.

Gálvölgyi János (Fotó: Neményi Márton)

Gálvölgyi régi barátként üdvözölte Ildikót, és ahogy fogalmazott, Bajor Imre is velük volt abban a pillanatban. Az asszony udvariasan hárította az újságírók érdeklődését, szeretett volna az ünnepeltre koncentrálni.

„Még mindig nagyon nehéz számára, ha Imréről lát egy videót vagy hall egy történetet. Amikor János pár szót ejtett róla, szemlátomást rettenetesen meghatódott” – fogalmazott a Borsnak az özvegy egy barátja. A lap felidézi, hogy Bajor volt felesége a másik jóbarát, Koós János születésnapi koncertjét kihagyta pár hónappal ezelőtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top