TV-sztárok

Pataki Zita extrém sportokkal vigasztalódik

Az időjós öt év után feladta a küzdelmet, hogy gyereke lehessen, azóta rengeteg extrém dolgot kipróbált.

Miután Pataki Zita letett az anyaságról, sokkal kevésbé vigyáz magára, rengeteg extrém dolgot kipróbál. Öt éven keresztül még repülőre sem ülhetett, a sportról is le kellett mondania a lombikprogram sikere érdekében.

Az időjós a Borsnak azt mondta, fájdalmát nem a kihívásokban vezeti le, hanem szereti megélni az álmait, és már gyerekként is bátran kipróbálta az extrém dolgokat.

Ez is érdekelhet Megnézem

A kalandok tavaly kezdődtek, amikor a Szigeten hét és tíz méter magasról leugrott egy felfújt matracra. Azóta kipróbálta a vitorlázórepülést, 3000 méterről ugrott tandemben ejtőernyővel. Legutóbb pedig arról posztolt, ahogy -180 fokban próbál három percet kibírni a jégszaunában.

Lehet, hirtelen soknak tűnik, amit csinálok, de mindig ilyen voltam. Kicsit szomorú, hogy míg az adatokat mondom az időjárásban, semmi nem jön át a személyiségemből. Bátran kipróbálok dolgokat, de csak olyat, aminek értelme van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top