TV-sztárok

Szabó Zsófi gyógyszeres kezelés alatt áll betegsége miatt

Az inzulinrezisztenciával küzdő Szabó Zsófi a szülés előtt tünetmentes volt, ez volt a feltétele a terhességének, ám újra problémái vannak – írja a Blikk.

Szabó Zsófi inzulinrezisztenciával küzd, a műsorvezető a terhessége alatt tünetmentes volt, most azonban ismét romlott az állapota, így ismét gyógyszeres kezelés alatt áll.

szabo zsofi, betegseg„A szoptatás alatt mindent ettem, így visszatért a rossz közérzet, a szájszárazság, az alhasi fájdalom és az erős migrén. Gyógyszeres kezelés alatt állok, sportolok és újra diétázom. Nem vagyok magammal olyan szigorú, mint Mendel születése előtt, hiszen akkor nagy volt a tét, de igyekszem újra tünetmentes lenni, és ezért mindent megteszek…. Az ételek glikémiás indexét és a szénhidráttartalmát szoktam figyelni. Nekem a saláta és a csirke jól bevált, ehetek hüvelyeseket, gyümölcsöket, de dinnyét például nem” – mondta Szabó Zsófi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top