TV-sztárok

Hargitai Bea kirúgatott egy kórházi dolgozót

Hargitai Bea kirúgatott egy ápolónőt egy prágai kórházból. A modell kiakadt a kórházi dolgozó viselkedésén.

Hargitai Bea az ATV vasárnap este adásba kerülő #Bochkor című műsorában felháborodva mesélte el az esetet. A modell kisfia játék közben, ahogy Hargitai Bea először fogalmazott, „betörte a fejét”, ömlött a vér belőle, így a férje azonnal berohant vele a helyi balesetibe – írja a Blikk. „Vártak az ügyeleten, miközben Jason feje vérzett, de semmi nem történt, azt mondták, hogy nincs orvos. Én éppen úton voltam, telefonon próbáltam érdeklődni, hogy mi történik, mikor látják el a fiam, erre a vonal másik végén a nővérke hahotázva közölte, hogy nincs orvos, és lecsapta” – mondta Hargitai Bea, aki az eset után  a nővér felettesének jelezte az ügyet telefonon, majd írásban is panaszt tett, de még a kórház igazgatójának is írt.

„Felhívtak, és tájékoztattak a döntésről. Azt nem mondták meg, ki volt a hölgy, de én kértem, hogy árulják el neki a nevem, hogy tudja: nekem köszönheti a kirúgását. Remélem, egy életre megtanulja, hogy így nem bánunk egy aggódó hozzátartozóval, de egyébként senki mással sem!” – mondta Hargitai Bea.

hargitai bea

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top