TV-sztárok

Stohl Andrásból új párja csinált bölcs férfit

Stohl András nem bánja sem a tíz, sem a hat évvel ezelőtt énjét, ettől függetlenül beismeri, ahhoz, hogy megkomolyodjon, jóval fiatalabb párjára volt szükség.

„Sokáig nem hittem a lélekvándorlásban, hogy tanulni jövünk a földre, de ebben a kapcsolatban sok mindent tanultam” – idézi a Bors Stohl Andrást, aki a közelmúltban Sütő Enikő műsorában járt, és új kapcsolatáról mesélt. A színész a műsorban elmondta, mostanáig nem volt készen arra, hogy tanuljon valakitől.

„Pont jó intervallumban kapott el; negyvenkilenc éves voltam, amikor találkoztam a párommal. Elkezdett velem beszélgetni úgy, mint anya, társ, szerető, szerelem, és úgy is, mint legjobb barát” – mondta új párjáról Stohl, akiben azt „gyűlöli” a legjobban, hogy mindig igaza van. „Egyre boldogabb tudok lenni. Régen sokkal feketébben és fehérebben láttam a világot, hogy mi a férfi és a mi a nő. Ma már nem úgy gondolom, mint három éve” – tette hozzá.

Stohl András őszintén beszélt arról is, hogy nehezen lépett ki előző kapcsolatából. „Nagy váltás egy férfi életében, mikor lezár egy kapcsolatot, amiben két gyerek van. Persze soha nem lehet igazán lezárni, és nem is kell, hiszen társak voltunk, azok is maradunk. Ott valami nem működött jól, őszintén, valami nem volt tiszta. De kellett hozzá valaki, aki kézen fogva végigvitt ezen az úton.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top