TV-sztárok

Donald Trump megúszta a merényletet Harry herceg esküvőjén

Lezajlott az év esküvőjének titulált lagzi, Harry herceg és Meghan Markle kimondták a boldogító igent. Az erről szóló hírekből pedig szerencsére kimaradt Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke.

Ahogy azt megszokhattuk, a brit királyi család esküvői előtt asztrológusok, sorselemzők, fogadóirodában pedig az utca népe próbálja megtippelni, mi várható a nagy napon. Harry herceg és Meghan Markle esküvője sem kivétel, és egy érdekes tény miatt még az is felmerült: ez a nap rossz ómen Donald Trump amerikai elnöknek, és remek hír a liverpooli focicsapat játékosainak. 

Hogy ez honnan jött? Egy furcsa megfigyelésből.

1981-ben Károly walesi herceg megnősült, elvette Lady Diana Spencert. Ugyanabban az évben az angol Liverpool focicsapat Bajnokok Ligája döntőt játszott, és merényletet követtek el az Egyesült Államok akkori elnöke, Ronald Reagan ellen. Közelről rálőttek, súlyosan megsérült, de nem halt bele.

2005-ben ugyancsak házasságra lépett a walesi herceg, Károly akkor gyerekkori szerelmét, Kamillát vette nőül. A
Liverpool megint csak Bajnokok Ligája döntőt játszott, és az USA akkori elnökét, George W. Bush-t is megpróbálták megölni. Grúziában, május 10-én egy kézigránátot dobtak a lábai elé, ami szerencsére nem robbant föl.

Harry herceg és Meghan Markle esküvőjére gyártott kártyajáték (fotó: Europress)

Tegnap a walesi hercegi családból származó brit királyi fenség, Harry nősült, Meghan Markle-t vette feleségül, és ugyanezen a napon este a Liverpool játékosai megint csak Bajnokok Ligája döntőben rúgták a labdát a Real Madrid ellen. Trump elleni merényletről eddig nem hallottunk. 

Donald Trump (fotó: Europress)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top