TV-sztárok

Óriási bajban van Aurelio: 15 évet is kaphat

Mint azt a Story magazin megírta, a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség Aureliót két másik férfival együtt felfegyverkezve elkövetett emberrablással gyanúsítja. Ha Aureliót bűnösnek találják, 15 évre is elítélhetik!

A rendőrség szerint az egykori villalakót még tavaly októberben egy vidéki szórakozóhelyen meglopta egy férfi, majd Aurelio a barátaival a tolvaj után eredt. Egy kis falu kocsmájában találtak rá, ahonnan a gyanú szerint kirángatták, majd elrabolták. A férfi két nappal később került elő, akkor tett feljelentést. A nyomozás most is tart, Aurelio pedig mélyen hallgat – írja a Blikk.

„Amikor ügyfelem megkérdezte tőlem a rendőrségen, hogy hány évet kaphat, ha bűnösnek találják, kénytelen voltam megmondani neki, hogy ennek a bűncselekménynek a maximálisan kiszabható szabadságvesztés büntetési tétele 15 év. Amikor meghallotta, elpityeredett, elsírta magát” – mondta Aurelio ügyvédje, dr. Pokker Zoltán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top