nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Varga Iza 16 éves lánya, Anna kamerák elé áll

Varga Iza 16 éves lánya, Anna kamerák elé áll

Van előnye és hátránya is annak, ha az ember édesanyja ismert. Varga Iza lányainak természetes, hogy a Barátok közt-rajongók megállítják az anyjukat az utcán. Most pedig Anna úgy döntött, maga is kipróbálja, milyen a kamerák előtt.
NLCafé
f Ajánlom

Szó sincs arról, hogy a hírnév hajtaná Annát, mint mondja, nem készül az anyja nyomdokaiba lépni. Varga Iza nagyobbik gyereke azonban nem tudott ellenállni a felkérésnek.

„Nagyon meghatódtam, amikor kiderült, hogy a tini Nórát fogom alakítani. Különösen akkor, amikor megtudtam, hogy Szőke Bencével forgatok majd, aki apukája karakterét, Miklóst játssza. Kicsit besötétítették a hajam, hogy jobban hasonlítsak anyára. Retró ruhákat kaptam, még a karórám is fehér műanyagból volt” – mesélte a BEST magazinnak a színésznő lánya, aki bármennyire is élvezte a forgatást, biztosan tudja, hogy nem akar színésznő lenni. 

„Kriminálpszichológus akarok lenni, bár anyu azt mondja, az kissé veszélyes tud lenni, épp elég izgalmas a pszichológia is. Meglátjuk, van még időm eldönteni, angol-kínai két tannyelvű iskolában tanulok, a nulladik év után most elsős vagyok, a pályaválasztás tehát még odébb van.”

Varga Iza és a lánya nagyon hasonlítanak egymásra, ez a magazinban megjelent régi és új képeken is látszik. Anna arról is mesélt, milyen érzés híres ember lányának lenni, és hogyan látja ő az anyukáját. 

Részletek a BEST magazinban.

Varga Iza és a lánya, Anna nagyon hasonlítanak egymásra

Megosztás Facebookon