TV-sztárok

Ezek a sztárok lesznek ott Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén

Közel 600 vendéget várnak Harry herceg és Meghan Markle májusi esküvőjére. Köztük számos híresség is feltűnik majd, Harry herceg azonban, ha hinni lehet a pletykáknak, politikusokat nem szívesen lát vendégül élete egyik legfontosabb napján.

Victoria Beckham például április közepén erősítette meg egy tévéműsorban, hogy férjével együtt ott lesznek Harry herceg és Meghan Markle május 19-ei esküvőjén. Azt viszont cáfolta, hogy ő tervezné a színésznő esküvői ruháját, habár erről már hónapok óta számos pletyka kering. A Beckham házaspár egyébként Vilmos és Katalin esküvőjén is jelen volt, ráadásul Victoria akkor várta a negyedik gyermekét, Harper Sevent.

Harry és Meghan úgy döntöttek, hogy nem hívják meg esküvőre a jelenlegi amerikai elnököt, Donald Trumpot, sem Barack Obamát (pedig vele jó kapcsolatot ápol Vilmos, és Harry is). De angliai politikusok sem kaptak meghívót az ünnepségre.

Meghan Markle esküvőre készül Harry herceggel meghívottak

Harry herceg és Meghan Markle 2018. márciusában (Profimedia)

Hivatalos az esküvőre Elton John is, aki természetesen jó kapcsolatot ápol néhai barátnője, Diana hercegnő fiaival. Harry herceg meghívta a ceremóniára azokat a katonákat is, akikkel együtt szolgált Afganisztánban.

Meghan Markle családjából két féltestvére sem kapott meghívót a nagy napra, de édesapja és édesanyja, természetesen ott lesznek Windsorban. És ott fognak ülni a templomban Harry herceg exei, Cressida Bonas és  Chelsy Davy is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top