TV-sztárok

Lekerült a bűnügyi zár Lagzi Lajcsi birtokáról

Visszakapta 2,6 milliárdos otthonát Lagzi Lajcsi, korábban úgy volt, hogy eladják a kúriát, de most a család még egyszer átgondolja a dolgot.

Eladhatóvá vált Galambos Lajos hatalmas birtoka, miután lekerült róla a bűnügyi zár – tudta meg a Blikk. „Nagyon dühös voltam, de most annál jobban megkönnyebbültem, hogy már nincs bűnügyi zár a családom otthonán. Ez annyira jó érzés, hogy már a birtok eladásáról is máshogy gondolkodom. Családi kupaktanács dönt majd a sorsáról, összeülünk, és mindenki elmondhatja a véleményét” – foglalta össze Lagzi Lajcsi , akinek kúriáját két éve vette zár alá a Budaörsi Járásbíróság a több tízmilliós közüzemi csalás büntetőügyében. Ekkor alig két hónapja volt szabadlábon a 125 napos elzárás után, és 2,6 milliárd forintos irányárral hirdette meg a kúriát, de az ügyészség keresztülhúzta a számítását.

„Most is nevetségesnek tartom, hogy 20 millió forintos állítólagos kár miatt terhelték meg a milliárdos ingatlanomat. Letétbe helyeztem volna ezt az összeget, de ehhez nem járultak hozzá. A feloldás ténye viszont mindennél jobban példázza, egyetlen közüzemi szolgáltató felé sincs semmilyen tartozásom. A bíróság előtt is tisztázom magam” – mondta el Lagzi Lajcsi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top