TV-sztárok

Kerényi Miklós Gábornak jegyet kell vennie a saját darabjára

Kerényi Miklós Gábor színházjegyet vásárolt legendás rendezésére. Így vesz részt a Rómeó és Júlia utolsó előadásán.

Ott akar lenni a Budapesti Operettszínházban a Rómeó és Júlia című musical pénteki, utolsó előadásán Kerényi Miklós Gábor. De csak megvásárolt jeggyel mehet be.

„Nagyon feszült vagyok, mert ez a darab szinte hozzám nőtt. Tudom, nemcsak nekem jelent sokat a Rómeó és Júlia. Új generációkat nevelt ki, sok fiatal színész éppen e darab miatt döntötte el, hogy musicalszínész lesz. Ezért is bánt, hogy nem veszik figyelembe sem a társulat, sem a közönség érzéseit” – mondta el Kerényi Miklós Gábor, miután jegyet vett az előadásra. „Az fáj a legjobban, hogy nem felügyelhetem ezeket a darabokat. Például a Szegedi Szabadtéri Játékokon előadják A Notre Dame-i toronyőrt, de én nem mehetek a próbákra. Az ész megáll!” – tette hozzá.

A Blikk úgy tudja, a volt művészeti vezető korábban megkötött szerződéseiben szerepel, hogy ehhez joga van. Ám ezek a kontraktusok még azelőtt köttettek, hogy Kerényi Miklós Gábort zaklatással vádolták, ami miatt a Budapesti Operettszínház vezetősége novemberben felmentette a munkavégzés alól, vizsgálatot indított ellene, és kitiltotta a színházból. Április közepén pedig a nyilatkozatai miatt rendkívüli felmondással végleg megváltak tőle, és gyakorlatilag nem teheti be a lábát az épületbe, csak nézőként, érvényes jeggyel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top