nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Demcsák Zsuzsa ismét a TV2-n

Demcsák Zsuzsa ismét a TV2-n

A vártakkal ellentétben Demcsák Zsuzsa nem a konkurens csatornán, hanem a TV2-n tér vissza – méghozzá főzni fog.
NLCafé
f Ajánlom

Elkezdődött a TV2 legújabb főzőshow-jának, a MasterChef VIP-nak a forgatása. Az Ördög Nóra műsorvezetésével készülő produkcióban két mindenre elszánt séf figyeli és bírálja majd a hírességek konyhai teljesítményét: Nyíri Szása, aki évtizedek óta a hazai gasztronómiai elit meghatározó alakja és Mizsei János, akit séftitánként emlegetnek, mindössze 22 éves volt, amikor elnyerte az Év fiatal séftehetsége címet.

A MasterChef VIP zsűrije. Fotó: TV2

58 ország után idén Magyarországra is megérkezik a világ legsikeresebb televíziós főzőshowja. A MasterChef VIP forgatásai már zajlanak, a kamerák kereszttüzében többek között Bay Éva, Madár Vera, Szabó Dóra, Árpa Attila, Molnár Tamás, Pál Dénes, Pindroch Csaba, Zsidró Tamás és Demcsák Zsuzsa igyekszik bizonyítani, hogy a konyhaművészet területén is kiemelkedőt tud alkotni, bár utóbbi nemrég még a konkurens csatornán tűnt fel. A TV2 legújabb produkciójának műsorvezetője Ördög Nóra lesz, aki reméli, akárcsak a Séfek séfe forgatásai alatt, itt is el tud lesni egy-két konyhai trükköt, amit később hasznosíthat.

A versenyzők mozdulatait két vérbeli profi figyeli majd. A MasterChef VIP séfjei a hazai gasztronómiai élet meghatározó alakjai. Nyíri Szása a legendás Arany Kaviár étterem tulajdonosa és executive séfje, aki évtizedek óta a magyar gasztronómiai elit tagja. Negyven éve van a pályán, a versenyzőktől pedig összeszedett, határozott munkát vár, és persze nagyszerű ételeket. A feltörekvő generációt képviseli Mizsei János, a Mák Bistro séfje, aki mindössze 22 éves volt, amikor elnyerte a magyar gasztronómia Oscarjának tartott Dining Guide, Az év fiatal séftehetsége címét. A séf a versenyben is a letisztult ízeket keresi, a játékosságot, ha pedig hazai hírességeink szépérzéke kifinomult tálalást eredményez, akkor az nála már fél siker.

Megosztás Facebookon