TV-sztárok

Polgár Tünde 20 évvel ezelőtt is ragyogott

Polgár Tünde a Feleségek Luxuskivitelben második évadában tűnt fel, és már az elején belopta magát a nézők szívébe. Igazi úri nő, akinek a retró képén látszik, hogy tényleg nem plasztikáztatott az elmúlt 20 évben sem.

Polgár Tünde elsősorban azért vállalta a szereplést, hogy természetvédelmi szenvedélyét továbbadja másoknak, és nem utolsósorban beszéljen a betegségéről, ami miatt nem lehetett második gyermeke. A Feleségek Luxuskivitelben legújabb szereplője – a többiekkel ellentétben – ellenzi a plasztikát, csakis apróbb, kozmetikai beavatkozásokat vállalt mindig is. Polgár Tünde 20 éves, retró fotót posztolt, azon tényleg látszik, hogy a vonásai nem változtak az elmúlt esztendőkben. 

Tünde akkoriban ismerkedhetett meg férjével, Polgár Árpáddal, akivel azóta is boldog házasságban élnek. „Nos, akkor legyen időutazás… Ez a kép több mint 20 éves” – írta a fotóhoz a luxusfeleség. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top