TV-sztárok

Lemásolja Katalin hercegnőt Meghan Markle

A brit lapok beszámolója szerint több dologban is lemásolja majd az esküvőjén Katalin hercegnőt Meghan Markle. A színésznőből lett hercegi menyasszony például két ruhát viselt majd május 19-én, csakúgy, mint jövendő sógornője.

4 hét múlva kimondja az igent Harry herceg és Meghan Markle. A Briliáns elmék sorozat egykori színésznője úgy döntött, hogy Katalin hercegnőhöz hasonlóan két ruhát visel majd a nagy napon. Az első ruha, amelyet a ceremónián láthatunk majd rajta, egy tradicionális és elegánsabb darab lesz, a második kiválasztott ruhaköltemény azonban, amit csak a meghívott vendégek és a családtagok láthatnak, egy sokkal nagyvilágibb, merészebb esküvői ruha lesz a lapok szerint.

Meghan Markle és Katalin hercegnő egyforma cipőben templomban

Meghan Markle és Katalin hercegnő 2018 márciusában (Profimedia)

Az továbbra is titok, hogy ki tervezi Meghan Markle esküvői ruháit, ugyanakkor Victoria Beckham tagadta a pletykákat, melyek szerint ő lenne az.  A fogadóirodák szerint Meghan Markle egy Burberry  ruhában mondja majd ki az igent. 2011-ben Vilmos és Katalin esküvőjén az ara mindkét ruháját az Alexander McQueen divatház tervezője, Sarah Burton álmodta meg.

Katalin és Vilmos herceg esküvője 2011-ben ruha

Katalin hercegnő is két ruhát viselt az esküvőjén, de a legtöbben csak ezt láthattuk rajta. (Profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top