nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Banális ok miatt csúszik Boros Lajos műtétje

Banális ok miatt csúszik Boros Lajos műtétje

Úgy volt, hogy májusban nyílt szívműtétet végeznek Boros Lajoson, ám az operációt el kellett tolni. A rádiós elárulta, hogy miért.
NLCafé
f Ajánlom

Boros Lajos azért kapott februárban szívritmusszabályzót, mert az évek óta rendetlenkedő szíve már csak teljesítőképességének alig 35 százalékát tudta hozni. Kiderült az is, hogy egy nyílt szívműtét is vár rá. Ám az elmúlt évek betegségei annyira megviselték a szervezetét, hogy erőre kellett kapnia, mielőtt elvégzik rajta a komoly műtétet. Ennek az időpontja májusban lett volna, de tolódik. Boros Lajos ugyanis annyira el volt foglalva azzal a feladattal, hogy a szívét helyreállító operációra minden más szervét rendbe tegye, hogy nem adta le időben a leleteit.

„Elnéztem a leletek átadását. Május végéig békén hagynak, addig egy ötvenedik születésnapját ünneplő alkotóművésszel az önismeretről beszélgetek, majd a hónap utolsó napján összedugjuk a fejünket a sebész professzor úrral, az altató doktor úrral, a vizsgálati eredményekkel és eszközökkel, végrehajtókkal, kisegítőkkel” – mondta a Blikknek szokásos fanyar humorával Boros Lajos.

Megosztás Facebookon