TV-sztárok

Andy Vajna a csúcsra jutott

Andy Vajna nagyot ugrott a népszerűségi listán – már ami a médiamágnásokat illeti. A filmügyi kormánybiztos a lista élére került.

Míg Vajna Timi Cannes-ban múlatja az időt, addig Andy itthon serényen dolgozik, hogy növelje a birodalmát. Nagy fordulatot hozott a legbefolyásosabb médiapiaci személyiségek idei Top 50-es listája. Egy évtizedes dominancia után 2018-ban már nem a mindenkori RTL-vezér végzett az első helyen. Helyét Andy Vajna, a TV2, a Lapcom és a Rádió 1 tulajdonosa vette át, aki már két éve ott van az élmezőnyben – írja a Marketing&Média

Andy Vajna a Story Gálán. Fotó: Vadnai Szabolcs (NLCafe.hu)

A szakmai zsűri értékelése alapján Andy Vajna, a TV2 Média Csoport, a Lapcom Zrt. és a Rádió 1 tulajdonosa állt az élre, míg Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója a második helyre került. A dobogó harmadik fokán a Central Médiacsoport tulajdonosa, Varga Zoltán váltotta Mészáros Lőrincet, a Mediaworks Hungary és az Echo Tv tulajdonosát, aki tavaly került fel először erre a listára – ő most egy helyet rontva negyedik lett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top