TV-sztárok

Yvonne Dederick magyar fiút akar a lányának

Yvonne Dederick lánya már többször feltűnt a Feleségek luxuskivitelben adásaiban, sőt édesanyja azt is elárulta róla, hogy szingli. Yvonne most éppen pasit keres Catherine-nek.

Yvonne Dedericket sokszor jól helyreteszi a lánya, ezt már a Feleségek luxuskivitelben több adásában is láthattuk. Catherine fiatal és gyönyörű, de egyelőre a zene teszi ki az életét, emellett pedig nem nagyon marad ideje fiúzni. Luxus Yvonne azonban ezt nem hagyja annyiban, a neten osztotta meg, hogy kéne a lányának egy magyar pasi. 

„Mardoll művész néven dolgozik Catherine. Tudni kell, hogy a zenéket ő írja, nem csak énekelni tud és aki angolul tud és érti a számait, az hallhatja hogy egy hihetetlen mély, érzékeny, és forradalmár kislány ő. Ha nem jó a magyarja, akkor az nem az ő hibája, és nem szándékosan játssza ezt meg. Kell neki egy jó magyar fiú és akkor biztos jobb lesz” – írta a közösségi oldalán Yvonne Dederick.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top