nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Gyönyörű módon emlékeznek meg Dianáról Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén

Gyönyörű módon emlékeznek meg Dianáról Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén

Gyönyörű módot talált Harry herceg és Meghan Markle, hogy megemlékezzenek Diana hercegnőről a májusi esküvőjükön. Szerinted jól döntöttek?
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Május 19-én mondja ki az igent Harry herceg és Meghan Markle. A ceremóniát Windsorban, a Szent György kápolnában tartják majd, ahová közel 600 vendéget hívtak meg. Meghan és Harry azonban szerették volna, hogy valamilyen módon a herceg 1997-ben elhunyt édesanyja is ott legyen velük a templomban. Így a helyszínt Diana hercegnő kedvenc virágjával, fehér rózsával díszítik majd fel – írja a People magazin.

Harry herceg és Meghan Markle az esküvő előtt

Harry herceg és Meghan Markle a 2018-as Invictus Játékokon. (Profimedia)

A virágokat a White Garden nevű helyről hozzák majd, melyet Diana halálának 20. évfordulóján, tavaly adott át Vilmos és Harry herceg. De nemcsak fehér rózsák, hanem bazsarózsák is lesznek majd a templomban. Ezek ugyanis Meghan Markle kedvencei, és Harry herceg tucatnyi ilyen virágból készült csokrot küldetett neki a megismerkedésük után.

Természetesen nemcsak így lesz jelen Diana a kisebbik fia esküvőjén. Ahogyan az köztudott, a Harry herceg által tervezett eljegyzési gyűrűben két olyan gyémánt is van, amelyek Diana ékszereiből származnak.

Megosztás Facebookon