TV-sztárok

Gyönyörű módon emlékeznek meg Dianáról Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén

Gyönyörű módot talált Harry herceg és Meghan Markle, hogy megemlékezzenek Diana hercegnőről a májusi esküvőjükön. Szerinted jól döntöttek?

Május 19-én mondja ki az igent Harry herceg és Meghan Markle. A ceremóniát Windsorban, a Szent György kápolnában tartják majd, ahová közel 600 vendéget hívtak meg. Meghan és Harry azonban szerették volna, hogy valamilyen módon a herceg 1997-ben elhunyt édesanyja is ott legyen velük a templomban. Így a helyszínt Diana hercegnő kedvenc virágjával, fehér rózsával díszítik majd fel – írja a People magazin.

Harry herceg és Meghan Markle az esküvő előtt

Harry herceg és Meghan Markle a 2018-as Invictus Játékokon. (Profimedia)

A virágokat a White Garden nevű helyről hozzák majd, melyet Diana halálának 20. évfordulóján, tavaly adott át Vilmos és Harry herceg. De nemcsak fehér rózsák, hanem bazsarózsák is lesznek majd a templomban. Ezek ugyanis Meghan Markle kedvencei, és Harry herceg tucatnyi ilyen virágból készült csokrot küldetett neki a megismerkedésük után.

Természetesen nemcsak így lesz jelen Diana a kisebbik fia esküvőjén. Ahogyan az köztudott, a Harry herceg által tervezett eljegyzési gyűrűben két olyan gyémánt is van, amelyek Diana ékszereiből származnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top