TV-sztárok

Cinthya Dictator tisztázta a betegségével kapcsolatos híreket

A napokban az a hír járta be a sajtót, hogy Cinthya Dictator sosem fog meggyógyulni a rákból, azonban a fotós a Mokkában elmondta az igazságot a betegségével kapcsolatban.

Cinthya Dictator korábban felvállalta, hogy rákos volt – az Édes Életben vallotta be annak idején, hogy ezzel a betegséggel küzd. Akkor sok akaraterővel és a kemoterápia segítségével meggyógyult, azóta tünetmentes. Cinthyáról azonban megjelent több hír a napokban, miszerint kiújult nála a daganat, és élete végéig ezzel fog küzdeni. A Mokkában tisztázta a helyzetet. 

„Le vagyok döbbenve, lelketlennek érzem ezt az egész történetet – kezdte Cinthya Dictator. – Négy évvel ezelőtt rákos voltam, azóta tünetmentes vagyok. Én már erről nem akarok beszélni, ha esetleg valakinek segítek, akkor szívesen mesélek róla. De az, hogy négy év után lehozzák szalagcímben, hogy sosem fogok meggyógyulni a rákból, az nem jó. Kaptam vagy 100 levelet a rajongóktól és barátoktól, hogy aggódnak értem. (…) Sokan azt hiszik, hogy ezzel akarok fent maradni, hogy ezzel haknizok. Hát nem…”
 

Cinthya Dictator a Mokkában mesélt a betegségéről szóló álhírekről.

Kapcsolódó cikkekTörlésSzerkesztés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top