nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Cinthya Dictator: Bármikor kiújulhat nálam a rák

Cinthya Dictator: Bármikor kiújulhat nálam a rák

Csont és bőrre fogyott Cinthya Dictator, aki élete végéig daganatos megbetegedésének kiújulásának árnyékában kénytelen élni.
NLCafé
f Ajánlom

Öt évvel ezelőtt diagnosztizáltak nyirokmirigyrákot Cinthya Dictatornál. Az akkor még csak huszonhárom éves lány kemoterápiát és sugárkezelést is kapott. A kúrát szerencsére időben kezdték meg, ezért a daganat terjedését akkor meg tudták állítani, nem alakultak ki áttétek Cinthya testében.

Ám ez nem jelenti azt, hogy meg is gyógyult volna. “A nyirokdaganatnál az a probléma, hogy bárhol feltűnhet a testemben, ezért közel öt évvel a diagnózis után is háromhavonta járok kontrollra” – mondta a fotós lány a Borsnak.

“Leginkább a lágyrészeimet és a tüdőmet szokták vizsgálni, mert ezeknél a testrészeknél a legnagyobb esélye annak, hogy esetleg újra feltűnjön a betegség. Az egész életemet leélhetem megfelelő kontroll mellett, betartva az orvosom által előírt egészséges életmódot, ám hivatalosan sosem gyógyulok meg a rákból” – sóhajtott Cinthya Dictator.

Varga Viktor volt kedvese jelenleg negyven kiló, és minden nyilvános fotója után megkapja, hogy biztos beteg, és borzasztóan néz ki. “Igyekszem nem elolvasni a kommenteket. Vannak olyan durvaságok azonban, amellett nem tudok elmenni, az említett zombisminkes képem kapcsán kaptam olyan üzenetet, amelyben konkrétan a halálomat kívánták” – mesélte Cinthya, aki pár napja kilógó belekkel pózolt az instán.

Megosztás Facebookon