TV-sztárok

Cinthya Dictator: Bármikor kiújulhat nálam a rák

Csont és bőrre fogyott Cinthya Dictator, aki élete végéig daganatos megbetegedésének kiújulásának árnyékában kénytelen élni.

Öt évvel ezelőtt diagnosztizáltak nyirokmirigyrákot Cinthya Dictatornál. Az akkor még csak huszonhárom éves lány kemoterápiát és sugárkezelést is kapott. A kúrát szerencsére időben kezdték meg, ezért a daganat terjedését akkor meg tudták állítani, nem alakultak ki áttétek Cinthya testében.

Ám ez nem jelenti azt, hogy meg is gyógyult volna. “A nyirokdaganatnál az a probléma, hogy bárhol feltűnhet a testemben, ezért közel öt évvel a diagnózis után is háromhavonta járok kontrollra” – mondta a fotós lány a Borsnak.

“Leginkább a lágyrészeimet és a tüdőmet szokták vizsgálni, mert ezeknél a testrészeknél a legnagyobb esélye annak, hogy esetleg újra feltűnjön a betegség. Az egész életemet leélhetem megfelelő kontroll mellett, betartva az orvosom által előírt egészséges életmódot, ám hivatalosan sosem gyógyulok meg a rákból” – sóhajtott Cinthya Dictator.

Varga Viktor volt kedvese jelenleg negyven kiló, és minden nyilvános fotója után megkapja, hogy biztos beteg, és borzasztóan néz ki. “Igyekszem nem elolvasni a kommenteket. Vannak olyan durvaságok azonban, amellett nem tudok elmenni, az említett zombisminkes képem kapcsán kaptam olyan üzenetet, amelyben konkrétan a halálomat kívánták” – mesélte Cinthya, aki pár napja kilógó belekkel pózolt az instán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top