TV-sztárok

Vasvári Vivien fürdőruhában mutatta meg szülés utáni alakját

Vasvári Vivien friss Instagram-posztjában nemcsak az alakját mutatta meg, de válaszolt a kritikusainak is.

„Köszönöm azoknak is, akik utálnak és negatív üzenetekkel bombáznak, mert ettől én erősebb leszek, és ameddig vannak irigyeim, addig valamit nagyon jól csinálok. Szép napot mindenkinek!” –  írta Vasvári Vivien ahhoz a friss Instagram-poszthoz, amiben fürdőruhában mutatta meg szülés utáni alakját.

A luxusfeleség, aki családjával három hónapja az Egyesült Államokban, egész pontosan Miamiban tartózkodik, néhány napja arról is lerántotta a leplet, hogy miért a tengerentúlon hozta világra kisfiát. Vasvári Vivien a hot!-nak elmondta, Magyarországon nem adhatta volna fiának az Edward nevet, mert a Nyelvtudományi Intézet a w-s változatot nem minősítette bejegyzésre alkalmas névnek.

Emellett szerették volna, hogy a kisfiú amerikai állampolgár legyen, aminek a jövőben bizonyára nagy hasznát veszi majd. „Ráadásul, így még elnök is lehet a tengerentúlon” – viccelődött Vivien.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top