TV-sztárok

Újraalkotta a plus size modell Kim Kardashian parfümreklámját

A reklám újraalkotásával a testről alkotott társadalmi párbeszédre szerette volna felhívni a figyelmet a plus-size modell.

Kim Kardashian új KKW Body parfümjét saját testét mintázó, viaszba öntött üvegben dobta piacra nemrég, ami felhívta egy testpozitív szemléletű aktivista és plus-size modell figyelmét. Carmen Rene-t az eset arra késztette, hogy saját testével újraalkossa a reklámot, ezzel is hadat üzenve a tökéletes testet promotáló reklámoknak és szépségideálnak.

Today is the day! At 12pm PST KKW BODY is available on KKWFRAGRANCE.COM Juicy Peach, Jasmine, Golden Amber are just some of the notes

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

„Folyamatosan körülvesz minket egy bizonyos elképzelés, milyen is (legyen) a tökéletes test. Szerintem pedig minden test tökéletes. Ez nem verseny, hanem lehetőség, felhívhatod mások figyelmét arra, hogy tested méltó az elfogadásra, és úgy gyönyörű, ahogy van” – mondta Rene a Yahoo Lifesytle-nak.

 

Yahoo Lifestyle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top