TV-sztárok

Liptai Claudia készen állhat a harmadik gyerekre

Elég félreérthetően fogalmazott a Nagy Duettben Liptai. Tényleg jöhet az újabb baba?

A Nagy Duett idei szériája tele van várandós kismamákkal: Csobot Adél, Kollányi Zsuzsi, Nagy Adri és Tápai Szabina mind-mind kisbabát hordanak a szívük alatt. Előreláthatólag mindegyik nő végig tudja majd csinálni a műsort, és csak nyár végén, ősz elején indul be a bébibum.

Liptai Claudia másfél éve szülte meg második gyermekét, de korábban már sokat hangoztatta, hogy nagy családot szeretne. Egyik vasárnap esti felkonfja találgatásokra adott okot: esetleg jöhet az újabb baba?

Fotó: Facebook/Liptai Claudia és Pataki Ádám

„A következő énekesnőnk állapotos, ezzel nem szűkítettem le a kört, ezt most már elmondhatjuk itt, A Nagy Duettben. Lassan én maradok itt egyedül már tényleg csak, ahogy vagyok, de ezt sem lehet tudni” – jelentette be Kollányi Zsuzsiék produkcióját Liptai Claudia.

Az biztos, hogy Liptai Claudia és párja egyelőre az esküvőre készül, ami idén nyáron lesz esedékes. Aztán pedig, ki tudja? Mi szívesen látnánk még egy Liptai-babát, az biztos.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top