TV-sztárok

Megszólalásig hasonlít Radics Gigire egy kubai lány

Radics Gigi és kubai hasonmása úgy hasonlítanak egymásra, mint két tojás. Mi nem tudnánk megkülönböztetni őket az instagramos képeik alapján.

Radics Gigiről legutóbb két nappal ezelőtt írtunk, mikor kiderült, ő lesz az X-Faktor legújabb szériájának negyedik mentora. És hogy ez miért volt nagy hír? Nos, mert nem is olyan rég még úgy volt, hogy Gigi egyéb munkái miatt otthagyja az X-Faktort és három mentortársát: ByAlexet, Puskás Petit és Gáspár Lacit.

Az énekesnő azonban végül úgy döntött, mégis marad. „Óriási örömmel térek vissza a srácokhoz, azonnal igent mondtam, amikor felkértek a következő X-Faktor évadra – mondta a Blikknek. Gigivel kapcsolatban azóta kiderült, hogy véget ért a kapcsolata zongorista kedvesével, és hogy létezik egy hasonmása egy kubai balerina személyében.

Claudia Cristina Garcia ráadásul nemcsak a megszólalásig hasonlít Radics Gigire, de még egyidős is a magyar énekesnővel. Mutatjuk az Instagram-oldalukra feltöltött képeket, amelyek között mi is csak nehezen tudnánk különbséget tenni. Hát ti?

Ő Gigi: 

Ő pedig Claudia Cristina: 

《La vida es como un espejo, te sonríe si la miras sonriendo》 📸:@lightheart.danceart

Claudia Cristina Garcia❤ (@claudiacristina95) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top