nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Jakupcsek Gabriella nevében alázzák a neten Liptai Claudiát

Jakupcsek Gabriella nevében alázzák a neten Liptai Claudiát

Jakupcsek Gabriella felháborítónak tartja, hogy bárki a nevében beszéljen, ezért csütörtökön már meg is tette a jogi lépéseket a poszt szerzője ellen.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

„Emberek jóhiszeműségével visszaélni és a nevemben bármit is mondani, az már jogi kategória” – idézi a Bors Jakupcsek Gabriellát. A tévésnek azért kellett jogi lépéseket tennie egy, a Facebookon tevékenykedő ál-Jakupcsek Gabriella miatt, mert az illető a közelmúltban a tévés nevében írt mocskolódó posztot Liptai Claudiáról.

Ahogy arról mi is írtunk, Liptai Claudiát A Nagy Duett hatodik évadának harmadik adása után sokan támadták többek között azért, mert viccesen „nyuggernek” nevezte a műsor táncosait. Az ál-Jakupcsek Gabriella is erre a megjegyzésre reagált egy mocskolódó hangvételű posztban.

Az a legborzalmasabb, hogy félrevezetik a tájékozatlan embereket, és az ilyen oldalak üzemeltetői pénzt keresnek, ami egyszerű szélhámosság. Az emberi butaság ellen sajnos nem tudunk védekezni, vagyis, ha egy ember el akarja hinni, hogy piros eső esik, akkor neki piros eső esik” – tette hozzá Jakupcsek Gabriella, aki bízik abban, hogy azok, akik követik a munkásságát, nem ilyen álhíroldalakról tájékozódnak.

Megosztás Facebookon