TV-sztárok

Berki Krisztián feljelenti a játékostársait

Berki Krisztián ügyvédje szerint a celeb a nyilvánosság előtt úgy lett beállítva, mint aki hazudik, megbízhatatlan, ami nem igaz. Ezért pedig feljelentést tettek.

Berki Krisztiánról a napokban hatan is állították az Ázsia Expressz egykori játékosai közül, hogy milliókat ígért nekik, ha hagyják őt és műsorbeli partnerét, Ambrus Attilát nyerni, ám ígéretének nem tett eleget – nem osztották szét az ő közreműködésükkel nyert 10 millió forintot.

A bizonytalanságot az okozza, hogy egykori játékostársai szerint Berki állítja, hogy nem kapta még meg a nyereményét, a TV2 viszont úgy nyilatkozott, kifizette a szerződésben foglaltakat. Tehát nagy a kavarodás, Berki Krisztián ügyvédje azonban máris feljelentést tett Kulcsár Edina és párja, Csuti, Cseke Katinka, Pallavicini Zita, Megyeri Csilla és kedvese, Molnár Zsolt ellen.

Berki Krisztián nevében ismeretlen tettes ellen rágalmazás minősített esete miatt feljelentést tettem, illetve a sze­mélyiségi jogai megsértése miatt az iroda polgári keresetet terjesztett elő a csütörtöki napon” – mondta el a Blikknek dr. Szilágyi Roland és meg is indokolta. „Az a gazdasági társaság, ahol az ügyfelem dolgozik, bizonyíthatóan két, összesen több tízmilliós nagyságrendű munkától is elesett az elmúlt időszakban a médiában megjelent híreknek és a róla tett alaptalan nyilatkozatoknak köszönhetően. Krisztián a nyilvánosság előtt úgy lett beállítva, mint aki hazudik, megbízhatatlan, ami nem igaz” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top