TV-sztárok

Óvadék ellenében szabadon engedték a színésznőt, akinek a szektájában szexrabszolgákat neveltek

Allison Macket azzal vádolják, hogy egy titkos szekta működtetésében vett részt, amelyben szexre kényszerítették, megerőszakolták és bántalmazták a nőket.

Szabadlábon védekezhet Allison Mack, a Smallville című sorozatból ismert színésznő, miután kifizették érte az 5 millió dolláros, mintegy 1,2 milliárd forintnyi óvadékot – írja a 24.hu.

A színésznőt azzal vádolják, hogy Keith Raniere nevű társával éveken át olyan titkos szektát működtetett, amelyben nőket bántalmaztak, szexre kényszerítettek, testi és lelki megaláztatásoknak tették ki őket.

Ráadásul a szekta egy olyan önsegítő szervezeten belül működött, amely nők számára kínált életvezetési és önbizalomnövelő tréningeket. A szekta áldozatai is ebből a körből kerültek ki.

Allison Mack múlt pénteken állt először bíróság elé, 15 éves börtönbüntetésre is számíthat. Az ügyészség attól tartott, hogy manipulálná a lehetséges tanúkat, ezért meglepő, hogy óvadék ellenében kiengedték a börtönből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top