TV-sztárok

Hódi Pamela: Berki megcsalt, ezért fújtam le az esküvőt

Berki botránykönyve megjelenése után a sarkára állt Hódi Pamela, és kiteregette a párkapcsolati szennyest.

Berki Krisztián és Ambrus Attila közösen írt könyvet az Ázsia Expresszben átélt kalandjaikról. A két macsó elég közel került egymáshoz a műsor alatt, a könyvben Berki odaáig megy, hogy állítja, Ambrus tanácsára szakított Hódi Pamelával, miután visszatért Magyarországra.

Fotó: TV2

Pamela már reagált erre a kijelentésre, és elküldte melegebb éghajlatra a volt Viszkis rablót a kéretlen házassági tanácsért. Később azonban borította a bilit, szerinte ugyanis Berki a műsor alatt félrelépett.

Berki Krisztián „szeretőt tartott, míg én az esküvőt szerveztem, akivel az Ázsia alatt jött össze, és utána is folytatta” – mondta Hódi Pamela a Blikk szerint.

„Ő arra kért, hogy maradjak, ne menjek el, nem akar elveszíteni. Virágcsokrokat küldött nekem és Natikának is, így próbált meg visszaszerezni! Nálam viszont betelt a pohár, végleg megszűnt a bizalmam felé” – árulta el Pamela, miért is fújta le végül az esküvőjüket.

Hódi Pamela és Berki Krisztián szakítása viharos volt

Berki Krisztián korábban azt mondta, jobb emberként tért haza Ázsiából, de a fentieket nem kívánta kommentálni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top