TV-sztárok

Vajna Tímea különös posztja egy hercegnőről

Mintha Vajna Tímea párhuzamot vont volna önmaga és egy hercegné között, aki egyszerre lett a kor divatikonja, odaadó anya, a politikai közélet eszes résztvevője és a köznép imádatának tárgya. Vagy tévedünk?

Vajna Tímea régóta nem posztolt az Instagramon kétértelmű üzeneteket. Legutóbb akkor láttunk különös bejegyzéseket a profilján, amikor férje Andy Vajna a titkárnőjével ment a Story-gálára. Azóta Tímea hazatért egy rövidebb időre, majd vissza is ment az Egyesült Államokba. Onnan posztolt egy érdekeset az Instagramra, méghozzá A hercegnő című filmről, ami szerinte elképesztően igaz történt. Hogy a saját életére gondolt-e, azt nem tudjuk eldönteni, de hogy mindenki képben legyen, leírjuk röviden, miről is szól a Vajna Tímea által dicsért, igaz történeten alapuló film…

A XVIII. század végén játszódó dráma az elbűvölő Georgiana Spencer története, aki korának egyik legizgalmasabb személyisége volt. Az asszony szépségével és karizmájával hírnevet szerzett magának, ugyanakkor hírhedtté tette extravagáns ízlése, hajlama a szerencsejátékra és a szerelemre.

Georgiana fiatalon ment hozzá a nála jóval idősebb, a felsőbb körökbe bejáratos Devonshire herceghez, akinek gyerekeket szült.

A hercegné egyszerre lett a kor divatikonja, odaadó anya, a politikai közélet eszes résztvevője és a köznép imádatának tárgya. Közben pedig kétségbeesetten küzdött a szerelemért, mert szenvedélyes viszonyt folytatott Grey grófjával, miközben férje közte és Lady Bess Foster között vergődött. Nem mellesleg Georgina volt Diána walesi hercegné ük-ük-ük-ük-nagynénje.

Vajna Tímea hercegnő instagram

Mit akar ezzel a poszttal üzenni Vajna Tímea? (Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top