TV-sztárok

Szüleivel lakik az 56 éves Maksa Zoltán

Szüleivel, új szerelmével és az asszony kamasz lányával él egy fedél alatt Maksa Zoltán.

A humorista Maksa Zoltán ritkán enged bepillantást magánéletébe. Valószínűleg azt is kevesen tudják, hogy a Magyar Rádióban a nyolcvanas évek végén feltűnt humorista már két váláson is túl van. Két volt feleségétől két lánya született, Boglárka 12, Tímea 30 éves.

Fotó: Maksa Zoltán hivatalos oldala

„Érdekes módon mindkettőjükkel nyolc évig tartott a kapcsolatom. Az egyik civil volt, végtelenül tolerált mindent egy ideig, de aztán elfáradt, mert nem nagyon voltam otthon. A másik hölgy szakmabeli volt, ott pedig a gyereknevelés egyeztetésében adódtak problémák” – mesélte Maksa Zoltán a Borsnak.

Manapság Maksáéknál két generáció lakik együtt pénzügyi nehézségek miatt. „A második válásom után ideiglenes kényszermegoldásként a nyugdíjas szüleim hozzám költöztek. Eladták a saját házukat, hogy segítsenek rajtam egy svájci frank alapú hitel törlesztésében” – fogalmazott a humorista.

„Közben lassan egy éve van egy élettársam. Ami bizonyos helyzetekben nem egyszerű, két nő, egy konyha például maga a halál. Szerencsére nálunk azért ez rendben és békében működött, édesanyám és a párom is nagyon toleráns” – viccelődött Maksa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top