TV-sztárok

Ördög Nóra: „Ott volt mellettem, amikor babáért küzdöttem”

Az erős nők erősítik egymást. Ezt vallja Ördög Nóra, Mádai Vivien és Rubint Réka is, akik ezúttal közösen álltak a világ egyik vezető női fehérnemű márkája, a Triumph legújabb, női összefogást támogató kampánya mellé.

Ördög Nóra vlogja által betekintést nyerhetünk a családja életébe –  a műsorvezető napjai igencsak zsúfoltak. Főleg most, hogy nemsokára elkezdődik a Vigyázat, szülővel vagyok!, ami az előző műsorának kifordított változata. Természetesen a férje is sokat segít neki, de mellette még valakire számíthat bármikor. Ördög Nóri általános iskolás volt, amikor legjobb barátnőjével találkozott, ahogy ő mondja, barátság volt első látásra. Azóta 25 év telt el, kapcsolatuk pedig semmit sem változott.

„Erika az, aki úgy szeret, hogy nem ítélkezik. Leszid, vagy éppen visszarángat a földre, hogy ha kell, de maximálisan mellettem áll és mindenben támogat” – mesélte a műsorvezető, aki számára óriási biztonságot jelent barátnője támogatása. „Csodálatosan kiegészítjük egymást, és minden olyan helyzetben, amelyben benne vagyok, ő szavak nélkül is tudja, mit érzek. Ott volt mellettem, amikor összeházasodtam, amikor elváltam, amikor újraházasodtam, és amikor babáért küzdöttem” – árulta el Nóra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top