TV-sztárok

Már kiválasztotta esküvői ruháját Liptai Claudia

Panka lányával ugyanattól a tervezőtől választottak ruhát. Liptai nyári esküvőjéről egyre több részlet derül ki.

Továbbra is titkolja esküvőjük pontos dátumát Liptai Claudia és párja, Pataki Ádám, de idén nyáron biztosan egybekelnek, a lagzi szervezése gőzerővel halad. A vidéki ünnepség minden bizonnyal a sajtó teljes kizárásával zajlik majd, de a műsorvezető pár nyilatkozatával betekintést enged a kulisszák mögé.

Liptai Claudia negyvenöt évesen másodszor fog férjhez menni, és ez szerinte a világ legtermészetesebb dolga. „Egy nő a haláláig nő marad. Ha negyven felett is vágyat érez arra, hogy férjhez menjen, akkor nyugodtan tegye meg. Ennek nincs szezonja. Talán csak annyi a különbség, hogy itt többet kell majd dolgozni az esküvői fotókon az utómunkálatok során” – mondta a kétszeres anyuka.

Liptai Claudia és Pataki Ádám a Valami Amerika 3 bemutatóján – Fotó: Rácz Tamás

A műsorvezető két gyermeke egyébként fontos szerepet kap a nagy napon: a kis Marcell a gyűrűket viszi majd, Panka lánya pedig koszorúslány lesz. Liptai Claudia azt is elárulta, a tökéletes ruha kiválasztása sem volt nehéz feladat.

„Emlékszem, amikor elővezettem Benes Anita divattervezőnek milyen ruhát szeretnék, alighogy kinyitottam a katalógust, már ott is volt előttem a csoda. Pont olyan, amilyet megálmodtam! Az én koromban már a legfontosabb, hogy egy ruha ne csak tökéletesen álljon, hanem az egyéniségemet is tükrözze” – árulta el a Blikknek a tévés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top