TV-sztárok

Letartóztatták Jollyt Bécsben, füstbomba volt nála

Jollyt órákig tartották fogva a rendőrségen, ahol még csak szóba sem tudott állni az osztrák zsarukkal nyelvtudás híján.

A Nagy Duett volt versenyzője, a No roxa áj-ból ismert Jolly nem kis galibába keveredett Bécsben. A mulatós zenész videoklipet forgatott az osztrák fővárosban, ám ehhez nem volt engedélyük, de ez még csak a kisebbik baj lett volna. A stáb színes füstbombákat puffogtatott, amiknek a használatát a sógorok elég komolyan szabályozzák, mint Jolly első kézből megtapasztalta.

„Egy híd alatti részt választottunk, mert az illett legjobban a zene témájához. Már nagyban dolgoztunk, amikor megjelent a forgatáson két osztrák rendőr. Nagyon megijedtem. Mivel nem tudok németül egy stábtag kommunikált velük. Az engedélyünket kérték a filmezéshez, de nekünk nem volt olyanunk” – mondta el a mulatós zenész a Borsnak.

„Erre még rájött az is, hogy tiltott pirotechnikai eszköznek minősül a színes füstbomba. Azonnal elkobozták a dolgainkat, megbilincseltek, és bevittek a rendőrkapitányságra, ahol 4 órán keresztül benntartottak minket. Végül elengedek, de most várom a bírságot, ami akár félmillió forint is lehet” – kesergett a zenész. Jollynak egyébként a No roxa áj miatt is pénzbírságot kellett fizetnie, mert sajátjaként adta el egy másik zeneszerző dalát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top