TV-sztárok

D. Tóth András ezért búcsúzott el az RTL Klubtól

D. Tóth András felmondott az RTL Klubnál – a műsorvezető saját vállalkozásba kezd, méghozzá nem is akárkivel.

D. Tóth András két éve vezeti a Fókuszt Barabás Évi mellett, de azelőtt már hosszú éveket lehúzott a csatornánál. Most mégis úgy döntött, hogy felmond az RTL Klubnál, hiszen mással kíván foglalkozni, illetve szeretne több időt tölteni a családjával. D. Tóth András a BEST-ben és a közösségi oldalán is felvázolta a helyzetet.

„Búcsúzom a Klubtól…
Nagyon szerettem, szeretem a munkám, és hálás vagyok az RTL Klubnak, az első munkahelyemnek mindenért, az elmúlt 14 évért. Sokat tanultam, fejlődtem, dolgoztam, rengeteg helyre eljuthattam, izgalmas témákról forgathattam. Hiszem azonban, hogy néha kell változni, változtatni, és úgy érzem, nálam ennek idén év elején jött el az ideje. 
Nincs hosszú indokom, amiért távozom, egyszerűen csak annyi, hogy a feleségemmel közös filmes vállalkozásunk, az A&B video olyan szerelemmunka lett, hogy ezután már csak ezzel szeretnék foglalkozni, ezt szeretném vezetni és leginkább minél több időt a családommal tölteni. A két munkahely egyszerre nagyon sok volt, minden szabadidőmet elvette, és bevallom, elfáradtam, döntenem kellett. Az RTL Klubtól barátsággal és kölcsönös tisztelettel válunk el egymástól” – írja búcsúlevelében a Fókusz műsorvezetője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top