TV-sztárok

Berki ügyvédet fogadott Baukó Éva ellen

Feljelentésig fajult Berki Krisztián és Baukó Éva veszekedése.

A TV2-nél valószínűleg már kétszer megbánták, hogy pont ezt a két embert próbálták egy műsorba terelni. Baukó Éva és Berki Krisztián perlekedésétől hetek óta hangos a sajtó és a közösségi média, ám hamarosan szó szerint perre mehet a két fél. Berki ugyanis ügyvédet fogadott, aki rögtön beleszállt VV Évába.

„Nem rágalmazásért és becsületsértésért tettünk feljelentést, az ügyfelemnek arra hívtam fel a figyelmét, hogy Baukó Éva kijelentései és magatartása kimerítik a zaklatás vétségének fogalmát” – magyarázta az ügyvéd. Korábban éppen Baukó készült perre menni, de úgy tűnik, Berki megelőzte.

Baukó Éva és Berki Krisztián ki nem állhatja egymást

„Természetesen nem pénzt akarok, hanem meg akarok húzni egy határt, hogy az emberek tudják, mi az, amit nem lehet átlépni. A jövőben nem fogom engedni, hogy valótlanságokkal próbálják meg besározni a nevemet, azt meg főként nem engedem, hogy a családomat és a szeretteimet bárki bántsa” – nyilatkozta Berki Krisztián a Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top