nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

TV-sztárok
Berki Krisztián véletlenül fenn maradt egy társkeresőn

Berki Krisztián véletlenül fenn maradt egy társkeresőn

Állítólag már nem használja, mégis elérhető a Tinderen Berki Krisztián profilja. Ehhez persze barátnőjének is van egy-két szava.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Annyira összeveszett Baukó Éva és Berki Krisztián, hogy már nem is vezethetik együtt a FEM3 Café reggeli műsorát. A két óriási személyiséggel rendelkező műsorvezető a Facebook-on és a sajtón keresztül üzenget egymásnak hetek óta. VV Éva most azzal vádolta meg Berki Krisztiánt, hogy fenn van a Tinderen, és a forgatási szünetekben csak az appot nyomkodja.

Berki persze hónapok óta Katona Renátával jár és a hírek szerint boldogabb mint valaha, így fura lenne, ha közben a neten csajozna. Állítása szerint csak „tájékozódásképp” regisztrált az oldalra. „Igen, én vagyok fent a Tinderen. Készítettünk egy cikket a a saját hírportálomra, ezért regisztráltam a társkeresőre. Nem töröltem le magam, mert teljesen mindegy, hogy fenn vagyok-e, olyan ez számomra, mint az iwiw” – mondta a Blikknek a Berki. Persze az iwiw már nem létezik, szóval talán a két dolog mégsem ugyanolyan.

Berki és Mazsi

Mindenesetre Katona Renátát nem zavarja a dolog, sőt. „Jót nevettem ezen az egészen. Ha van rá ideje, akkor nyugodtan. De teszek róla, hogy ne legyen energiája ilyesmivel foglalkozni” – mondta kacéran Mazsi. A fiatal cukrászlány azt is hozzátette, nincsenek köztük titkok, bármikor belenézhetnek egymás telefonjába, ezért nem féltékenykedik Krisztián Tinder-profilja miatt.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon